Selecteer een pagina

Apartment with swimmingpool

QR Code
Property Description

Deze appartementen liggen op een van de hoogste punten van Las Colinas en geniet van uitzichten over het mediterrane bos en de zee vanaf de hoogste appartementen.

De eerste fase van deze gemeenschap bestaat uit twee gebouwen met een totaal van 50 luxeappartementen, allemaal naar het zuiden gericht en met ruime terrassen. Alle appartementen hebben hun eigen parkeer- en opbergruimte, die rechtstreeks toegankelijk zijn met de lift vanaf de woning.

Elk gebouw heeft 25 eenheden in vier hoogtes, met verschillende modellen van appartementen met 2 en 3 slaapkamers, penthouses met grote solariums en benedenverdiepingen met ruime terrassen.

De tweede fase van de Hinojo-gemeenschap bestaat uit drie gebouwen met een totaal van 51 luxeappartementen, naar het zuiden gericht en met ruime terrassen. Alle appartementen hebben hun eigen parkeer- en opbergruimte, die rechtstreeks toegankelijk zijn met de lift vanaf de woning.

Elk gebouw is verdeeld over vier verdiepingen, met verschillende appartementen met 2 en 3 slaapkamers, waaronder penthouses met grote, zonnige terrassen en appartementen op de benedenverdieping met grote individuele terrassen. De gemeenschappelijke ruimtes hebben tuinen, een privézwembad en specifieke toegang in elke fase alsook ontspanningsruimtes, omringd door palmbomen en inheemse vegetatie.

Basic Details
Property Type : Apartment
Listing Type : For Sale
Listing ID : 1014
Price : €246.000
View : Sea
Bedrooms : 2
Bathrooms : 2
Square Footage : 105 Sqft
Year Built : 0
Lot Area : 0 Sqft
Features
Swimming Pool
Cooling System
Parking
Apartment For Sale
  • Listing ID
  • Bedrooms : 2
  • Bathrooms : 2
  • Square Footage : 105 Sqft
€246.000
Contact Agent